Νέα της εκπαίδευσης

Νέα της εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
 1. Θερινό σχολείο στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και ...

  Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (STEM) με το διακριτικό τίτλο STEM EDUCATION - W.R.O™ Hellas θα λειτουργήσουν θερινό σχολείο στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθήνας με τίτλο:

  Περισσότερα...

 2. 27ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής

   Ο 27ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής διεκπεραιώθηκε και εφέτος με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της επικράτειας.

  Περισσότερα...

 3. Πανεπιστήμιο Κρήτης: «1ο Θερινό Σχολείο» με θέμα: ...

  Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το «1ο Θερινό Σχολείο» με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες και Δημιουργικότητα: από την θεωρία στην πράξη». 

  Περισσότερα...

 4. Ελεύθερο Λογισμικό και μια ελεύθερη ψηφιακή Κοινωνία

  Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδήλωσης την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, και ώρα 16.00, στην αίθουσα πολυμέσων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο Κρήτης με τίτλο: «Ελεύθερο Λογισμικό και μια ελεύθερη ψηφιακή Κοινωνία» με κεντρικό ομιλητή τον Dr. Richard M. Stallman που θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην πόλη μας.

  Περισσότερα...

 5. Θέματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015

  Στην πύλη του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου δημοσιεύονται καθημερινά τα  θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Τα θέματα αναρτώνται όταν δοθούν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο και παραληφθούν από το ΠΣΔ.

  Δείτε τα θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων 

Στοιχεία Επικοινωνίας

    11ο Δ.Σ. Ιωαννίνων
    Καστρισόια 18, Ιωάννινα
    Τ.Κ. 45444
    Τηλ: 2651022325
    fax: 2651023158
 
Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com