Νέα της εκπαίδευσης

Νέα της εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
 1. Νέα παράταση υποβολής εργασιών για το 1ο Πανελλήνιο ...

  Μετά από αιτήματα πολλών εκπαιδευτικών παρατείνουμε την ημερομηνία υποβολής πλήρων κειμένων για εισηγήσεις και προτάσεις εργαστηρίων, μέχρι την 3η Μαΐου 2015, για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καλλιτεχνικής Παιδείας: “Όπου ακούς μουσική…”, Σύγχρονες Μουσικοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις (ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ 2015) που θα γίνει στην Πάτρα στις 18-20 Ιουνίου 2015.

  Περισσότερα...

 2. Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους ...

  Το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” διοργανώνουν τις “Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές” σε 15 Δήμους όλης της χώρας (Αθηναίων, Πειραιά, Αγίας Παρασκευής, Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Αιγάλεω, Χαλανδρίου, Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Αγ.Αναργύρων-Καματερού, Μοσχάτου-Ταύρου, Ιωαννιτών, Τρικκαίων, Ρόδου, Τήνου, Ύδρας), που αντιστοιχούν σε πληθυσμό 1.735.710 κατοίκων και διαθέτουν 1.504 σχολικές μονάδες. 

  Περισσότερα...

 3. Κύκλος Ομιλιών "Δεδομένα και Kοινωνία" από ...

  Ο ρόλος των Δεδομένων σε Επιστήμη, Επιχειρηματικότητα και Δημιουργικότητα, από 21 Απριλίου έως 5 Μαΐου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (κάθε Τρίτη στις 19.00).

  Περισσότερα...

 4. Καλώς ήρθατε στο ενημερωτικό δελτίο του ...

  Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1999 και είναι το εθνικό δίκτυο του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠοΠαιΘ), το οποίο διασυνδέει ηλεκτρονικά με ασφάλεια όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σήμερα, το ΠΣΔ είναι το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο στη χώρα ως προς το πλήθος των χρηστών που εξυπηρετεί. Εκτός από την ευρυζωνική σύνδεση των μονάδων στο διαδίκτυο, το ΠΣΔ συνεχώς αναπτύσσει και αναβαθμίζει ηλεκτρονικές υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τα σχολεία. Οι υπηρεσίες του ΠΣΔ έχουν ως στόχο την εμπλουτισμό της κλασικής διδασκαλίας με σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία του Παγκόσμιου Ιστού, τα οποία διευκολύνουν τη διαδικασία της μάθησης, ενδυναμώνουν τη συνεργασία και την επικοινωνία των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και γενικότερα συντελούν στην αξιοποίηση των ΤΠΕ από την σχολική κοινότητα.

  Περισσότερα...

 5. Έναρξη λειτουργίας του 1ου κύκλου του Προγράμματος ...

  Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 1ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στη Δημόσια Διοίκηση (για στελέχη), το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Δημόσια Διοίκηση - Master in Public Management MPM».

  Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

    11ο Δ.Σ. Ιωαννίνων
    Καστρισόια 18, Ιωάννινα
    Τ.Κ. 45444
    Τηλ: 2651022325
    fax: 2651023158
 
Copyright (c) Site Name 2012. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com